Hoppa till sidans innehåll
Foto: Niklasson SBF:s styrelse 2017 samt valberedningens ordförande.

Ny styrelse i SBF

2017-03-30 10:30
Söndagen den 26 mars höll Svenska Boxningsförbundets årsmöte på Quality Hotel Globe, Stockholm.
  • Uppdaterad: 2017-06-23 10:30

106 ombud registrerades av totalt 154 röstberättigade föreningar. Efter att Tommy Lindström dragit tillbaka sin kandidatur återstod tre kandidater till ordförandeposten, Simon Vis Jamegar, Pelle Löfving och Thabo Motsieloa som alla fick möjligheten att berätta om sig själv och svara på föreningarnas frågor. Mötesordförande Björn Rosengren.

Simon Vis Jamegar, ordförande nyval 2 år
43 år gammal, bor i Sthlm och har varit aktiv som tränare och ledare på BK Dalen sedan 2005.
Har varit både ungdom och juniormästare samt boxats i seniorlandslaget. Jag har även boxats som proffesionell boxare. 
Är diplomerad marknadsekonom och under de senaste 20 åren arbetat inom digital-TV branschen med inriktning, marknadsföring, försäljning och ledarskap. Arbetar idag som konsult på Cylinda/Elektroskandia.
Jag har genuint intresse för andra människor och är väldigt social. På fritiden ägnar jag nästan all min tid med på mina barn som utövar Boxning, BJJ och gymnastik på Elitnivå. Min vision är att tillsammans med samtliga boxningsklubbar och ledare i Sverige skapa en värdegrund och arbeta fram en långsiktig plan för att utveckla våra ledare, utövare och därmed Svensk Boxning.

Teimor Alexander Mullazadeh, ledamot nyval 2 år
År 2000 kom jag in i boxningens värld. Det första som jag fastnade för är gemenskapen som man finner i boxningsklubbarna och på tävlingar i Sverige och internationellt. Folk lär känna varandra på ett sätt som jag inte har upplevt i andra idrotter. Det andra som jag fastnade för var känslan av att du är helt ensam inne i ringen med din motståndare och domaren. Just att du själv är ansvarig för vad som händer och inte händer. Under matchens gång hör du enbart din tränares röst. Emellanåt stängs filtret av och du hör hur dina träningskamrater och andra klubbar hejar på dig. Det är en fantastisk känsla. Det är just därför jag är kvar i boxningens värld.

Kort om mig. Känner mig väl bekant med olika kulturella och socioekonomiska kontexter då jag under årens gång har arbetat i olika sammanhang. Arbetar inom ledarskapsutveckling, socialt arbete och processledning. Kort och gott får jag människor och verksamheter att vidareutvecklas. 
Huvudtränare i Tensta Boxningsklubb. Personlig tränare och kostrådgivare. Spelar- och ledarutvecklare i fotboll. Fältassistent m. idrottsinriktning i en av Stockholms stadsdelar.

På fritiden håller jag på med allt som jag precis har berättat om. Jag gör det som jag älskar och där spelar boxningen en väldigt stor roll i mitt liv. Jag vill fortsätta att vidareutveckla Svensk Boxning. Tillsammans med alla fantastiska klubbar och krafter, känner jag mig övertygad om att det är fullt möjligt!

Lotta Källbom, ledamot nyval 2 år
1988 påbörjade jag min resa i boxningens underbara värld har under åren hunnit med att träna boxning, tränat andra, styrelsearbete i förening och domarjobb har tagit den mesta tiden. Brinner för värdegrund i alla led samt utvecklingsarbete för att få en bra kompetens hos aktiva, ledare och domare att se till att de nya adepterna får stöd och stöttning för att nå sin fulla potential.

Per-Ola Lindell, ledamot nyval 2 år
Bor i Vreta Kloster vid Bergs slussar, arbetar med teknisk mjukvaruutveckling hos Saab AB i Linköping och blir 55 år detta året. Inom boxningen har jag uppdrag som ordförande i Mjölby Boxing Team IF, ordförande i Östsvenska Boxningsförbundet samt numera som ledamot i Svenska Boxningsförbundet. Klubben stöttar jag som assisterande tränare samt domare inom match- och diplomboxning. I distriktet stödjer jag arrangemanget av vår diplomserie samt har rollen som domaransvarig.

Jenny Johannesson, suppleant nyval 1 år
Varit aktiv matchboxare, chefstränare på Fox, supervisor, tävlingsarrangör och sitter i diplomkommittén i Sydsvenska Boxningsförbundet.

Jan Eliasson, suppleant nyval 1 år
Har varit aktiv inom boxning sedan 1980, arrangerat ca 15 Diplom-, U/J- och Senior-SM i Tidaholm, dömt ca 5000 matcher och arrangerat ca 150 galor. Vill arbeta för diplom-, ungdom- och juniorboxarna.

Övriga i styrelsen som inte stod för omval och har 1 år kvar på sitt uppdrag är:

  • Evelina Andersson, ledamot
  • Susanne Kärrlander, ledamot
  • Gösta Niklasson, ledamot

Till ny valberedning valdes:

Ken Kvist, ordförande

 

Maria Berglund-Johansson, ledamot

Robert Nordman, ledamot

Kontaktuppgifter till samtliga hittar ni här

 

 

Epost: Adressen Gömd

Foraldratelefonen_274p

 

BoxingEventService

 

logga Grand travel group jpeg

 

Scandic-logo-274p

 

Logo_vektoriserad_300x100

 

Logo_Sport-Campus_274pxl

 

274x120_WSB_TV_banner_SWEDISH

 

 www.sok.se

 

www.aiba.org

 

www.eubcboxing.org

 

SISU_Vardefullt_250X245

 

Banner_VK

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
116 64 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000 (vx)
E-post: This is a mailto link

Se all info