Hoppa till sidans innehåll

God Jul och Gott Nytt År

22 DEC 2017 21:01
  • Uppdaterad: 22 DEC 2017 21:20

Julen är här nu och våra tankar går givetvis till alla människor som har det extra svårt under dessa dagar, de som kanske inte har tak över huvudet eller mat på bordet. Många av dessa eller några av våra nära och kära som inte har någon att tillbringa julen tillsammans med. När vi med glädje förbereder oss för en mysig helg i gemenskap finns det många som står utanför och utanförskapet blir särskilt påtagligt och smärtsamt.

Du/Vi kan göra skillnad, vi kan visa att vi bryr oss. Har du någon i din närhet du kan ta kontakt med? Kanske någon hemlös som du passerar förbi? Någon granne eller träningskamrat som är helt ensam? Någon vän eller träningskamrat som du är osäker på har någon att tillbringa julen tillsammans med? Att visa omtanke kan betyda oerhört mycket och just din lilla insats kan göra stor skillnad.

Ring på dörren eller lämna gärna en lapp till den ensamma grannen, med önskan om en God Jul. Ta dig tiden och ring ett telefonsamtal till den ensamma vännen. Ge en extra kram till en arbetskamrat eller dina träningskamrater. 

Svenska Boxningsförbundet önskar en kärleksfullare jul till alla 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000 (vx)
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse