Hoppa till sidans innehåll

Svensk boxnings vänner Erik Forss och Gösta Niklasson har nyligen avlidit

01 MAJ 2018 15:51
Förbundsstyrelsen sörjer sina vänners bortgång och beklagar sorgen för Erik Forss och Gösta Niklassons närstående. Både Erik Forss och Gösta Niklasson har ägnat stor del av sin tid för oss alla inom sporten och för vår sports utveckling.
  • Skapad: 01 MAJ 2018 15:51

Erik Forss var vid tillfället för sin bortgång aktiv ordförande i Svenska Boxningsförbundets Disciplinnämnd, den roll han tillträdde vid årsmötet 2017. Innan dess var han ordförande under ett flertal år för Svenska Boxningsförbundets Valberedning.

 

Gösta Niklasson bad under detta verksamhetsår att få avgå från sin roll som styrelseledamot i Svenska Boxningsförbundet på grund av hälsoskäl. Han var under sin tid som styrelseledamot ständigt närvarande på svenska mästerskapstävlingar och landets större turneringar. I förbundsstyrelsen tjänstgjorde han som skattmästare.

 

Båda Erik Forss och Gösta Niklasson har flera av oss personligen arbetat tillsammans med, argumenterat för men även argumenterat emot. Samtlig interaktion har varit mycket givande. Vi tackar för den tid vi fick dela med er.

 

”Ni är som solen, månen och stjärnorna – alltid med oss.”

 

Förbundsstyrelsen

Skribent: Teimor Alexander Mullazadeh
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000 (vx)
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse