Hoppa till sidans innehåll

Utbildning - Anmälan


Svenska Boxningsförbundet erbjuder många olika utbildningar och mötesplatser: en del arrangerar vi själva, andra i samarbete med idrottens eget studieförbund SISU Idrottsutbildarna. Nedan kan du söka efter SBF:s egna utbildningar och mötesplatser.

Avgifter för utbildning:

Svenska boxningsförbundet arbetar på uppdrag av de till förbundet anslutna boxningsklubbarna i Sverige och de utbildningar som hålls i förbundets regi är främst avsedda för dessa boxningsklubbar.

Svenska boxningsförbundet har därmed beslutat att de tidigare gällande kursavgifterna för förbundets stegutbildningar kvarstår på oförändrad nivå för samtliga till förbundet anslutna boxningsklubbar. Däremot har beslut tagits om att höja avgiften för andra aktörer, exempelvis fitnessutbildare, vilka är intresserade av att genomgå förbundets stegutbildningar, där den tidigare avgiften höjs till den dubbla kostnaden för denna grupp.

Förbundet gör detta i syfte att tydligare profilera sig mot boxningen, att fortsätta att behålla låga avgifter med hög kvalitet för förbundsanslutna klubbar och ytterligare tydliggöra fördelarna med att vara del av förbundet, samtidigt som vi ser positivt på intresset och utbildningens höga anseende hos övriga intressenter.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Tränarutbildning Steg II - Höllviken

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg II i samarbete med Höllvikens BK den 26 - 27 augusti 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-08-26 - 2017-08-27 Plats: Falsterbo Kursgård Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg I - Höllviken

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg I i samarbete med Höllvikens BK den 26 - 27 augusti 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-08-26 - 2017-08-27 Plats: Falsterbo Kursgård Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Domarutbildning - Skellefteå

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Domarutbildning 26 - 27 augusti 2017 i samarbete med Guldstadens BK.
Kursen är öppen för alla som vill bli domare (poäng/ring) eller friska upp sina kunskaper från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Anton Molin Datum: 2017-08-26 - 2017-08-27 Plats: Skellefteå Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg I - Morgongåva

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg I i samarbete med Morgongåva BK den 2 - 3 september 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-09-02 - 2017-09-03 Plats: Morgongåva Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg I - Norrköping

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg I i samarbete med NBK Akilles den 2 - 3 september 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-09-02 - 2017-09-03 Plats: NBK Akilles, Värmlandsgatan 16, Norrköping Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg I - Borås

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg I i samarbete med BK Rebell den 2 - 3 september 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-09-02 - 2017-09-03 Plats: Borås Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg I - Göteborg

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg I i samarbete med Punch Out Boxing Club den 2-3 september 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-09-02 - 2017-09-03 Plats: New Sweden Academy Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Diplomdomarutbildning - Östersund

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Diplomdomarutbildning 9 september i samarbete med BK Älgen.
Kursen är öppen för alla som vill bli diplomdomare (poäng) eller friska upp sina kunskaper från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning.  Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: SBF Kansli Datum: 2017-09-09 Plats: Gamla Teatern, Thomégränd 20, Östersund Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Diplomdomarutbildning - Stockholm

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Diplomdomarutbildning 17 september i samarbete med IF Linnéa.
Kursen är öppen för alla som vill bli diplomdomare (poäng) eller friska upp sina kunskaper från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning.  Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: SBF Kansli Datum: 2017-09-17 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Va med och skapa svensk boxnings framtid!

Bakgrund

Boxning är en liten idrott i Sverige och därför har vi utmaningar med ekonomiska resurser och medias intresse och bevakning av idrotten. Allmänhetens syn på boxning är dessvärre ofta mindre positivt och de få gånger där vi får medie-exponering är det oftast kring elitverksamheten eller någon negativ händelse. 

Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-09-23 - 2017-10-29 Plats: Borlänge Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
Sida:   1  2 
 

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
116 64 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000 (vx)
E-post: This is a mailto link

Se all info