Hoppa till sidans innehåll

Utbildning - Anmälan


Svenska Boxningsförbundet erbjuder många olika utbildningar och mötesplatser: en del arrangerar vi själva, andra i samarbete med idrottens eget studieförbund SISU Idrottsutbildarna. Nedan kan du söka efter SBF:s egna utbildningar och mötesplatser.

Avgifter för utbildning:

Svenska boxningsförbundet arbetar på uppdrag av de till förbundet anslutna boxningsklubbarna i Sverige och de utbildningar som hålls i förbundets regi är främst avsedda för dessa boxningsklubbar.

Svenska boxningsförbundet har därmed beslutat att de tidigare gällande kursavgifterna för förbundets stegutbildningar kvarstår på oförändrad nivå för samtliga till förbundet anslutna boxningsklubbar. Däremot har beslut tagits om att höja avgiften för andra aktörer, exempelvis fitnessutbildare, vilka är intresserade av att genomgå förbundets stegutbildningar, där den tidigare avgiften höjs till den dubbla kostnaden för denna grupp.

Förbundet gör detta i syfte att tydligare profilera sig mot boxningen, att fortsätta att behålla låga avgifter med hög kvalitet för förbundsanslutna klubbar och ytterligare tydliggöra fördelarna med att vara del av förbundet, samtidigt som vi ser positivt på intresset och utbildningens höga anseende hos övriga intressenter.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Tränarutbildning Steg II - Tidaholm

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg II i samarbete med TIFA BC den 24-25 februari 2018. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svensk boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Patrik Bengtsson Datum: 2018-02-24 - 2018-02-25 Plats: Tidaholms Sporthall (Stallängsvägen 4) Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tävlingsledarutbildning - Kristinehamn

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en utbildning för nationella tävlingsledare den 17-18 mars 2018 i Kristinehamn

Utbildningen är till för följande ledare inom svensk boxning (förkunskapskrav)

- Är minst 18 år.
- Tillhörighet i en boxningsklubb, ansluten till SDF och SBF.
- Anses av SBF inneha tillräckliga kunskaper och erfarenhet samt vara lämplig för att tjänstgöra som tävlingsledare vid nationella evenemang.
- Förståelse om och kännedom om regler som påverkar jobbet som tävlingsledare.

Välkommen med din anmälan!

Kontaktperson: Patrik Bengtsson Datum: 2018-03-17 - 2018-03-18 Plats: Kristinehamn, Krongården, Garnisonsvägen 2 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000 (vx)
E-post: This is a mailto link

Se all info

www.boxingeventservice.com

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org 

https://www.aiba.org/

http://www.rf.se/vaccinera