Hoppa till sidans innehåll

Utbildning - Anmälan


Svenska Boxningsförbundet erbjuder många olika utbildningar och mötesplatser: en del arrangerar vi själva, andra i samarbete med idrottens eget studieförbund SISU Idrottsutbildarna. Nedan kan du söka efter SBF:s egna utbildningar och mötesplatser.

Avgifter för utbildning:

Svenska boxningsförbundet arbetar på uppdrag av de till förbundet anslutna boxningsklubbarna i Sverige och de utbildningar som hålls i förbundets regi är främst avsedda för dessa boxningsklubbar.

Svenska boxningsförbundet har därmed beslutat att de tidigare gällande kursavgifterna för förbundets stegutbildningar kvarstår på oförändrad nivå för samtliga till förbundet anslutna boxningsklubbar. Däremot har beslut tagits om att höja avgiften för andra aktörer, exempelvis fitnessutbildare, vilka är intresserade av att genomgå förbundets stegutbildningar, där den tidigare avgiften höjs till den dubbla kostnaden för denna grupp.

Förbundet gör detta i syfte att tydligare profilera sig mot boxningen, att fortsätta att behålla låga avgifter med hög kvalitet för förbundsanslutna klubbar och ytterligare tydliggöra fördelarna med att vara del av förbundet, samtidigt som vi ser positivt på intresset och utbildningens höga anseende hos övriga intressenter.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Domarutbildning - Kristinehamn

Förbundets domaransvarig Leif Frimanson inbjuder samtliga utbildare och alla befintliga domare, speciellt dem som behöver uppdatera sin utbildning, till domarutbildning 19 - 20 augusti 2017 i Kristinehamn. Utbildarna får gemensamt hålla i teoripassen för att säkra att alla utbildar lika. Leif Frimanson kommer under provdömningarna att skaffa sig en bild om våra domares nivå för kommande nationella uppdrag.

Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-08-19 - 2017-08-20 Plats: Kristinehamn Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg II - Höllviken

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg II i samarbete med Höllvikens BK den 26 - 27 augusti 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-08-26 - 2017-08-27 Plats: Falsterbo Kursgård Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg I - Höllviken

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg I i samarbete med Höllvikens BK den 26 - 27 augusti 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-08-26 - 2017-08-27 Plats: Falsterbo Kursgård Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Domarutbildning - Skellefteå

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Domarutbildning 26 - 27 augusti 2017 i samarbete med Guldstadens BK.
Kursen är öppen för alla som vill bli domare (poäng/ring) eller friska upp sina kunskaper från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Anton Molin Datum: 2017-08-26 - 2017-08-27 Plats: Skellefteå Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg I - Göteborg

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg I i samarbete med Punch Out Boxing Club den 2-3 september 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-09-02 - 2017-09-03 Plats: New Sweden Academy Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Diplomdomarutbildning - Östersund

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Diplomdomarutbildning 9 september i samarbete med BK Älgen.
Kursen är öppen för alla som vill bli diplomdomare (poäng) eller friska upp sina kunskaper från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning.  Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: SBF Kansli Datum: 2017-09-09 Plats: Gamla Teatern, Thomégränd 20, Östersund Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Genomgång TA-system

Svenska Boxningsförbundet välkomnar alla som vill att delta på en genomgång av TA-systemet.
Kontaktperson: Anders Hedlund Datum: 2017-09-30 Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
116 64 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000 (vx)
E-post: This is a mailto link

Se all info