Hoppa till sidans innehåll

Utbildning - Anmälan


Svenska Boxningsförbundet erbjuder många olika utbildningar och mötesplatser: en del arrangerar vi själva, andra i samarbete med idrottens eget studieförbund SISU Idrottsutbildarna. Nedan kan du söka efter SBF:s egna utbildningar och mötesplatser.

Avgifter för utbildning:

Svenska boxningsförbundet arbetar på uppdrag av de till förbundet anslutna boxningsklubbarna i Sverige och de utbildningar som hålls i förbundets regi är främst avsedda för dessa boxningsklubbar.

Svenska boxningsförbundet har därmed beslutat att de tidigare gällande kursavgifterna för förbundets stegutbildningar kvarstår på oförändrad nivå för samtliga till förbundet anslutna boxningsklubbar. Däremot har beslut tagits om att höja avgiften för andra aktörer, exempelvis fitnessutbildare, vilka är intresserade av att genomgå förbundets stegutbildningar, där den tidigare avgiften höjs till den dubbla kostnaden för denna grupp.

Förbundet gör detta i syfte att tydligare profilera sig mot boxningen, att fortsätta att behålla låga avgifter med hög kvalitet för förbundsanslutna klubbar och ytterligare tydliggöra fördelarna med att vara del av förbundet, samtidigt som vi ser positivt på intresset och utbildningens höga anseende hos övriga intressenter.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Va med och skapa svensk boxnings framtid!

Bakgrund

Boxning är en liten idrott i Sverige och därför har vi utmaningar med ekonomiska resurser och medias intresse och bevakning av idrotten. Allmänhetens syn på boxning är dessvärre ofta mindre positivt och de få gånger där vi får medie-exponering är det oftast kring elitverksamheten eller någon negativ händelse. 

Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-09-23 - 2017-10-29 Plats: Borlänge Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg IV (Malmö)

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg IV den 29/11 - 3/12 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svensk boxning som genomfört Tränarutbildning Steg III. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-11-29 - 2017-12-03 Plats: Malmö Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Tränarutbildning Steg II - Göteborg

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Tränarutbildning Steg II i samarbete med Punch Out Boxing Club den 2-3 oktober 2017. Kursen är öppen för tränare och ledare från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2017-12-02 - 2017-12-03 Plats: New Sweden Academy Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt

Diplomdomarutbildning - Stockholm

Svenska Boxningsförbundet arrangerar en Diplomdomarutbildning 21 januari i samarbete med IF Linnéa.
Kursen är öppen för alla som vill bli diplomdomare (poäng) eller friska upp sina kunskaper från alla distrikt och klubbar inom svenska boxning. Välkommen med din anmälan!
Kontaktperson: Ida Kvist Datum: 2018-01-21 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan
Anmäl dig direkt
 

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
116 64 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000 (vx)
E-post: This is a mailto link

Se all info