Hoppa till sidans innehåll

Återstartsarbetet fortsätter

29 AUG 2022 09:43
I helgen som varit har det varit stort fokus på återstart. Ett tränarkonvent med boxare och tränare genomförts på Bosön, det Östsvenska distriktet har genomfört en återstartsdag i Katrineholm & förbundsstyrelsen har informerats om återstartsarbetet.
  • Skapad: 29 AUG 2022 09:43

Katrineholm stod värd för det Östsvenska distriktets återstartsdag och 75 boxare deltog, där hela 52 stycken fick en gratis läkarundersökning för startbox i match- och diplomboxning. Även Anna Laurell och Erik Skoglund deltog i evenemanget tillsammans med ett flertal andra ledare. Ni kan läsa mera om det Östsvenska distriktets återstartsdag här: https://eastbox.se/article.php?id=46

Även styrelsen hade en aktiv helg med möte i Stockholm följt av information om bland annat återstartsstödet. Styrelsen informerades om arbetet med återstartsstödet, hur det går och vad som gjorts samt vad som väntar härnäst. En del nya saker dök upp under helgen och vår samordnare för återstarten kommer jobba vidare med dessa delar samt det ordinarie arbetet med återstarten. Bland annat kommer vår samordnare åka ut till föreningar för besök, hålla ”öppen telefon” på kvällar (tisdagar och torsdagar mellan 17-19.00 med start den 30 augusti och fram till 30 september) och helger (10 & 24 september mellan 10-16.00) för föreningar som behöver råd/stöd i återstartsarbetet men också arrangera Parakonferensen den 17-18 september som ni fortfarande kan anmäla er till. Ni anmäler er genom att skicka ett mejl till This is a mailto link där ni uppger namn på deltagare, förening ni tillhör samt om ni är intresserade av ett hotellrum på Scandic Malmen där konferensen kommer äga rum. Inom kort kommer ett program för helgen komma ut, men vi kan redan nu utlova teori varvat med praktiska övningar i IF Linneas lokaler. Det kommer bli en fullmatad helg där vi på SBF betalar hotell samt konferens för samtliga deltagare.

Vi vill också påminna de föreningar som inte sökt återstartsstödet att göra det, antingen via IdrottOnline eller via mejl. Ni hittar all information ni behöver kring återstarten här. Ni finner här också blanketten för återstartsstödet omgång 2 på 25 000 kronor, samt blanketten för återrapportering av samma stöd. Sista dag för ansökan om stödet är den 31 oktober 2022.

Höstlika hälsningar,

Svenska Boxningsförbundet

Skribent: Jenny Häggblom
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

TFFIR.jpeg