Hoppa till sidans innehåll

Efter det avbrutna OS-kvalet - några ord från Sportchefen Lennart Bernström

19 MAR 2020 11:46
OS-kvalet i London avbröts som tidigare meddelats på grund av den rådande situationen med Corona-viruset. När det återupptas är samtliga svenska deltagare fortfarande kvar i tävlingen, då kvalet återupptas där det slutade
  • Skapad: 19 MAR 2020 11:46

Sent igår kväll landade de svenska boxarna som varit i London och försökt kvala till OS i Tokyo. Vi hade turen att få en flight hem till Sverige. Skönt trots allt att vara hemma när det blev som det blev.

Nu gäller det att hålla fortsatt fokus på OS, trots allt som nu händer i världen. Vi vet när OS-kvalet kommer att återupptas så börjar det med dag fyra. Då kommer Agnes, Love och Liridon direkt gå upp i ringen. På pass nr två kommer Stephanie ha den första matchen. Vi vet alla vilka vi skall möta och hur den fortsatta stegen ser ut. Det vi inte vet är när kvalen åter drar igång. Mitt arbete nu är att titta på olika lösningar tillsammans med respektive tränare hur vi bäst skall förbereda oss så att vi åter är på topp när gonggongen går samt fortsatta planera för att hålla truppen och laget igång. 

Lennart Bernström

Skribent: Patrik Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse