Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till distriktskonferens för Västsvenska Boxningsförbundet och Västergötlands Boxningsförbund i Borås 9-10 april

28 MAR 2022 14:00
Svenska Boxningsförbudet vill bjuda in föreningarna i Västra Götalands Distriktsförbund samt föreningarna i det Västsvenska Distriktsförbundet till en konferens i Borås den 9-10 april.
  • Uppdaterad: 28 MAR 2022 11:21

Syftet med konferensen är att informera om återstartsarbetet med svensk boxning efter de svåra år vi upplevt med pandemin som vi fått ta, och fortfarande får ta, konsekvenserna av. Vi på förbundets kansli vill veta hur Ni ute i föreningarna upplever arbetet för att få tillbaka Svensk boxning till det den var innan pandemin och hur vi tillsammans kan utveckla föreningarna till att bli starkare och därigenom växa i både storlek och kraft för att föra den svenska boxningen framåt.

Parallellt med konferensen kommer även utbildningar att ske, det är två stegkurser för tränare samt en domarutbildningar som går av stapeln under helgen 9-10 april i Boråshallen.
Anmälan till utbildningarna sker via hemsidan www.swebox.se medan anmälan till konferensen sker via e-post till This is a mailto link.
Förbundet bjuder föreningarna på kost och logi i samband med konferensen och eventuella allergier samt bokning av hotellrum görs via e-post till This is a mailto link senast den 3 april 2022.

För mer information om konferensen, vänligen kontakta er förening som mottagit en officiell inbjudan vilken inkluderat ett utkast av schemat för helgen.

Anmälan för utbildningarna sker via följande länkar (först till kvarn gäller då det är begränsade platser)

Steg 1-utbildning med Johan Hedengran

Steg-2 utbildning med Daniel Nash

Domarutbildning

Diplomdomarutbildning - digitalt teori uppdömning sker i samband med Diplom-SM 4-5 juni i Göteborg

 

Varma vårhälsningar,

Svenska Boxningsförbundet

Skribent: Patrik Bengtsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse