Hoppa till sidans innehåll

Resultat från Schwerin Box Cup 2019 herrar U/J

29 OKT 2019 14:00
Mellan 25-27 oktober pågick Schwerin Box Cup i Tyskland. Herrar U/J var på plats med en trupp boxare. Här nedan kan du läsa hur det gick för truppen i turneringen.
  • Skapad: 29 OKT 2019 14:00

Fyra boxare ställde upp i turneringen som representanter för svenska landslaget. Två av dem boxades under fredag 25/10 kvartsfinaler, två blev lottade direkt till semifinal som gick under lördag 26/10.

Truppen bestod av följande boxare och ledare:
Ungdom 57 kg Kevin Bohm, Morgongåva BK
Ungdom 57 kg Alexander Fredriksson, Morgongåva BK
Ungdom 75 kg Ali Smesem, Hisingens BK
Junior 63 kg Hampus Broman, BS Tor Kumla

Ledare: Kermith Fredriksson

I kvartsfinal i ungdom 57 kg ställdes Alexander Fredriksson mot Mohammed Stitou från Frankrike. Förlust för Alexander i den matchen.
I samma viktklass ungdom 57 kg lottades Kevin Bohm direkt till semifinal.

I junior 63 kg gick Hampus Broman in i kvartsfinalen mot Tom Laske från Tyskland. Seger för Hampus i den matchen och därmed avancemang till semifinal.

I ungdom 75 kg blev Ali Smesem lottad direkt till semifinal. I semifinalen ställdes Ali mot Mabingue Sall från Frankrike. Förlust för Ali i den matchen men också en vunnen bronsmedalj för Ali.

I semifinalen i ungdom 57 kg ställdes Kevin Bohm mot Romain Goreini från Frankrike. Vinst för Kevin och avancemang till final.

I semifinalen i junior 63 kg mötte Hampus Broman Moritz Schmidt från Tyskland. Vinst för Hampus och avancemang till final även för Hampus.

I finalen i ungdom 57 kg blev det ett nordiskt möte då Kevin Bohm ställdes mot Elias Idrissi från Danmark. Förlust för Kevin men en bärgad silvermedalj blev resultatet för Kevin i turneringen.

I finalen i junior 63 kg ställdes Hampus Broman mot Adrian Arsamekov från Ryssland. Förlust för Hampus i finalen och därmed en vunnen silvermedalj i turneringen.

Facit i turneringen – två silvermedaljer och en bronsmedalj och nyttiga erfarenheter.

Skribent: Patrik Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse