Hoppa till sidans innehåll

Tillfällig förändring i bemanning just nu

21 JUL 2022 13:37
Svenska Boxningsförbundets verksamhet går ner i aktivitet under sommaren med semestrar för våra anställda, men från den här veckan är dock kansliet bemannat igen men med en reducerad kapacitet.
  • Uppdaterad: 21 JUL 2022 13:37

Svenska Boxningsförbundet har haft semesterstängd under perioden 6-17 juli men från och med den 18 juli har kansliet varit bemannat av vår återstartssamordnare Jenny som jobbar hårt med vårt återstartsstöd. Vår verksamhetschef och förbundskoordinator har fortfarande semester och är åter på kansliet i början av augusti. 

Då Jenny enbart arbetar med återstartsstödet så är hennes kunskaper om övrig verksamhet begränsad, så frågor kring övrig verksamhet ombeds vänta till vecka 31 då kansliet är bemannat till full styrka igen. Jenny kan dock besvara frågor som direkt rör vårt återstartsstöd. Hon nås enklast via e-post This is a mailto link eller telefon +46(0)70-462 37 12, samt att hon är uppkopplad för digitala möten över Teams varje torsdag mellan 17.30-18.30 från och med den 21 juli till 25 augusti. 

Förbundet har också en tillfällig förändring i vår styrelse då vice ordförande Karin Mattsson har delegerats vissa uppgifter av vår ordförande. Frågor som rör förbundet i stort hänvisas till henne eller vår ordförande. Karin nås främst via e-post This is a mailto link

Vi hoppas att ni har en underbart fin sommar och laddar batterierna inför kommande hösttermin! 

Soliga hälsningar, 

Svenska Boxningsförbundet 

Skribent: Jenny Häggblom
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

TFFIR.jpeg