Hoppa till sidans innehåll

Kommittén för press och information


Kommittémedlemmar

Kermith Fredriksson (ledamot)

 
Kontakt

This is a mailto link

 

Funktion

Svenska Boxningsförbundets kommitté för press och information har uppdraget att informera om förbundets verksamhet vilket främst genomförs via förbundshemsidan. Kommittén arbetar även med kontakt med press och media och därmed även information i olika former om förbunds- och klubbarrangemang som pressen kan dra nytta av. Till ansvarsområdet räknas även att arbeta med förbundshemsidans utveckling.

Via hemsidan förmedlas nyheter om Svenska Boxningsförbundets huvudsakliga aktiviteter och händelser via hemsidans huvudnyhetsflöde.

Svenska Boxningsförbundet publicerar även gärna nyheter från lokala tävlingar, utbildningar, träningsläger med mera allt eftersom sådana nyheter skickas in till oss. För detta finns ett separat nyhetsflöde överst till höger på hemsidan vilket just benämns som Lokala nyheter. Lokala nyheter rapporteras via e-post till This is a mailto link.

Även proffsboxning har ett eget nyhetsflöde. Detta är placerat direkt under Lokala nyheter och benämns som Proffsnyheter. 

Slutligen har nyheter om domarverksamheten separerats och fått ett eget nyhetsflöde. Här publiceras både nyheter från förbundets verksamhet och lokala aktiviteter. Nyhetsflödet benämns som Domarnyheter.

Underlagen för det som publiceras på hemsidan erhåller vi av styrelsen, kommittéerna, distriktsförbunden och klubbarna samt ett antal personer som anmält intresse av att stå till förfogande vid behov. Några har tagit på sig stående uppgifter medan andra rycker in då de ombeds eller finns på plats. Dessa är:

Roger Söderberg, Internationell amatörboxning
Susanne Kärrlander, Engelska pressmeddelanden
Fredrik Nordqvist, WSB och APB

Kåbe Lidén, text
Mats E Johansson, text
Olof Johansson, text
Roger Söderberg, text

Petri Eriksson, foto
Ingrid Niklasson, foto 

Uppdaterad: 16 OKT 2013 11:58 Skribent: Per-Ola Lindell

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse