Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I samband med SBF:s 100-årsjubileum under 2019 så sammanställde Olof Johansson en bok med fokus på förbundets 25 senaste år, för att komplettera den tidigare utgivna 75-årsboken. 100-årsboken finns till försäljning via kansliet.
 
Varje år arrangerar ideella Folkspel Eldsjälsgalan, en kväll där föreningsledare och vardagshjältar ska utses i ett antal kategorier och slutligen till Årets Eldsjäl.
 

Projektstöd IF

(2020-02-07 17:00)
Idrottslyftet som begrepp har från och med den 31 december 2019 upphört. Från och med den 1 januari 2020 fördelas resurserna via Projektstöd IF.
 
Här hittar ni information om LOK-stöd samt en uppmaning om att uppdatera kontaktuppgifter i Idrott-Online.
 
Den 11-25 mars är det dags för det första OS-kvalet för Europa i London. Lennart Bernström har till detta tagit ut 5 boxare. Dessa presenteras nedan tillsammans med medföljande ledare.
 
SBF ställde upp med ett landslag i Golden Girl i helgen. Truppen blev till slut 10 boxare och 2 ledare, mycket på grund av sjukdom så reducerades truppen. Nedan kan ni läsa Sportchef Lennart Bernströms rapport från turneringen.
 
I år har SBF representation med landslag på världens största turnering för tjejer - Golden Girl Championships i Borås. Turneringen går av stapeln 31 januari - 2 februari.
 
Valberedningen informerar om valen inför årsmötet 2020. Läs mer om valen och mer information gällande årsmötet från valberedningen.
 
Härmed kallar Svenska Boxningsförbundet samtliga röstberättigade föreningar till ordinarie förbundsmöte söndagen den 10 maj 2020 i Stockholm.
 
Här hittar ni de boxare som blivit utsedda till månadens boxare i December 2019
 
En av Karlstads framträdande idrottsledare Bo ”Bosse” Kihlström är död.
 
Vid sitt ordinarie sammanträde per den 22/1-2020 fattade Förbundsstyrelsen enhälligt beslut om att i rollen som ny Sportchef anställa Lars Myrberg
 
Det blev två bronsmedaljer för den svenska truppen i Strandjaturneringen i Sofia, Bulgarien.
 
Tredje dagen bjöd på två svenska matcher och två avancemang i turneringen
 
Under andra dagen i Sofia boxades sex stycken från den svenska truppen i andra omgången i turneringen. Resultaten hittar ni här
 

Postadress:
Mellannorrlands Boxningsförbund
C/o Benny Wadell Tallbacksvägen 7
861 33 Timrå

Kontakt:
Tel: 0730248551
E-post: benny.060.581295@telia.com

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse