Hoppa till sidans innehåll

DSM 2020 rekord!

25 JAN 2020 14:48
DSM 2020 Slog rekord i antal deltagare med hela 195 deltagare. DSM borde köras på 3 dagar nu när man ser att så många deltar. Efter en del tekniska problem med TA-Systemet så kom tävlingen igång. många av ÖBFs klubbar deltog.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2020 14:48

DSM 2020 genomfördes i Lidköping och arrangören var mycket proffsig. Med stort angegemang och fokus på att boxarna skulle få ett bra mästerskap. SBFs ordförande Anders Holmberg var på plats och invigde Tävlingen. Efter nationalsången var det dags att köra igång matcherna i 3 ringar. ÖBFs klubbar var redo med sina boxare.
Kul att se många duktiga boxare från Östsvenska tampas om mästerskaps medeljer.

Alla matcher live sändes på youtube och finns att titta på i efterhand se länk:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL32pjIc6UdU8o86sCW6uFrf95HNwSfk3E

Katrineholms boxare Tuva Plantin Ponten fick pris som bästa dam i sin klass ett stort grattis till henne. Katrineholms BK har gått upp som en raket under 2019 och fortsätter att göra stora framsteg med många nya boxare i Diplom ringen. Kul att kunna fälja denna kubbs framfart. BK Dacke hade 3 boxare i samma klass och vikt vilket är helt otroligt. NBK akilles var klubben med flest poäng i distriktet som vissar på deras styrka. Distriktet skickade även poängdomare Noah Bjöörketidt som gjorde ett bra jobb det var hans Fjärde DSM som poängdomare.  
Det var också mitt fjärde DSM där jag i någon form har varit med och jobbat som funktionär. SBF måste ta till sig att Diplom växer i Sverige och måste ge utryme till att växa. Nästa år måste denna tävling sträcka sig över 3 dagar. Plaseringe av DSM är också viktigt det måste vara i mitten av landet då kommer det många fler boxare.

Jag vill tack KK all around och Tifa BC för ett mycket bra SM.  

Här kommer lite resultat. resten av resultaten finns på länken nedan:
https://www.boxingeventservice.com/?MENU=choosencompetition&type=boutlist&competition=Diplom-SM&ID=394&IDTYPE=1&STATUS=0&lang=swe

NBK Akilles 7 p
Katrineholms BK 4 p
BK Dacke 3 p
BK30 Motala 3 p
Eskilstuna BK 2 p
Gripen BK 0 p 

Skribent: Jimmy Björketidt
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Östsvenska Boxningsförbundet
Per-Ola Lindell, Blackbäcksvägen 25
590 77 Vreta Kloster

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse