Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Som tidigare meddelats hålls Senior-SM i Gävle den 17-19 April 2020. Senior-SM är i år skiljt från Ungdom- och Junior-SM. Här hittar ni inbjudan och mer information om själva tävlingarna.
 
Under förra veckan så samlades den uttagna truppen till OS-kvalet i London på Bosön för ett första träningsläger. Sportchef Lennart Bernström rapporterar från lägret.
 
Herrar Ungdom, Junior och U22 var i helgen i Ungern för deltagande i XI Akos Tóth Memorial Tournament.
 
I torsdags kväll åkte en trupp herrar U22, Junior och Ungdom till Ungern för deltagande i XI Akos Tóth Memorial. Turneringen pågår 21-22 februari.
 
Valberedningen informerar om valen inför årsmötet 2020. Läs mer om valen och mer information gällande årsmötet från valberedningen.
 
I samband med SBF:s 100-årsjubileum under 2019 så sammanställde Olof Johansson en bok med fokus på förbundets 25 senaste år, för att komplettera den tidigare utgivna 75-årsboken. 100-årsboken finns till försäljning via kansliet.
 
Varje år arrangerar ideella Folkspel Eldsjälsgalan, en kväll där föreningsledare och vardagshjältar ska utses i ett antal kategorier och slutligen till Årets Eldsjäl.
 

Projektstöd IF

(2020-02-07 17:00)
Idrottslyftet som begrepp har från och med den 31 december 2019 upphört. Från och med den 1 januari 2020 fördelas resurserna via Projektstöd IF.
 
Här hittar ni information om LOK-stöd samt en uppmaning om att uppdatera kontaktuppgifter i Idrott-Online.
 
Den 11-25 mars är det dags för det första OS-kvalet för Europa i London. Lennart Bernström har till detta tagit ut 5 boxare. Dessa presenteras nedan tillsammans med medföljande ledare.
 
SBF ställde upp med ett landslag i Golden Girl i helgen. Truppen blev till slut 10 boxare och 2 ledare, mycket på grund av sjukdom så reducerades truppen. Nedan kan ni läsa Sportchef Lennart Bernströms rapport från turneringen.
 
I år har SBF representation med landslag på världens största turnering för tjejer - Golden Girl Championships i Borås. Turneringen går av stapeln 31 januari - 2 februari.
 
Härmed kallar Svenska Boxningsförbundet samtliga röstberättigade föreningar till ordinarie förbundsmöte söndagen den 10 maj 2020 i Stockholm.
 
Här hittar ni de boxare som blivit utsedda till månadens boxare i December 2019
 
En av Karlstads framträdande idrottsledare Bo ”Bosse” Kihlström är död.
 

Postadress:
Övre Norrlands Boxningsförbund
Anton Molin, Östanbäck 359
934 91 Kåge

Kontakt:
Tel: 0705978214
E-post: antonmolin79@gmail.com

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse