Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Mellan den 2-5 juli genomförs ett träningsläger för de landslagsboxare som deltar i OS-kvalet. Även om kvalet är uppskjutet för tillfället så är det viktigt att truppen träffas för förberedelser.
 

Sommartider på SBF

(2020-07-03 16:00)
Nu är det sommartider och med det så är det också dags för semester för kansliet. Här kommer en sommarhälsning från oss på kansliet.
 
I artikeln nedan så hittar ni föreskrifterna för träning och tävling som gäller fr o m den 1 augusti. Fokus är fortfarande att stoppa smittspridningen.
 
Utöver kravanalysen och programförklaringen har sportchef Lars Myrberg sett över den svenska modellen och gjort en uppdatering av vissa delar. Även detta dokument är levande och kommer att fortsätta uppdateras.
 
Svenska Boxningsförbundet är, som många andra idrottsförbund, med i Stiftelsen Städa Sverige som med hjälp av bland annat idrottsföreningar hjälper till att hålla Sverige Rent. Här kommer information från Städa Sverige om deras verksamhet.
 
Sportchef Lars Myrberg presenterar här bakgrunden och tanken bakom SBF:s Kravanalys 2020.
 
Sportchef Lars Myrberg presenterar här sin programförklaring för svensk boxning - tankar och idéer för utveckling av topp och bredd samt utbildning för framtiden.
 
Förbundsstyrelsen fattade under sitt senaste sammanträde av den 17/6 preliminärt beslut om lättnader i de restriktioner som tidigare införts.
 
Sedan november 2018 har Riksidrottsförbundet haft en Idrottsombudsmannatjänst och visselblåsarfunktion vid misstänkta brott mot idrottens värdegrund.
 
European Shadowboxing Challenge pågick mellan 11-31 Maj 2020. Tävlingen skapades som ett sätt att bedriva tävling men också för att uppmuntra till träning under pågående Corona-pandemi.
 
Förra året firade SBF 100 år som förbund och i år tilldelades SBF en fana av stiftelsen Sveriges Nationaldag.
 
Den allmänna utvecklingen nationellt och internationellt rörande coronavirusets framfart medförde att Svenska Boxningsförbundets styrelse per den 16 mars, enhälligt bl a fattade beslut om vissa inskränkningar i verksamheten.
 
Enligt beslut av Riksidrottsstyrelsen (RS) blir det obligatoriskt att närvaroregistrera samtliga LOK-stödsaktiviteter digitalt. Beslutet gäller för aktiviteter bedrivna från och med den 1 juli 2020.
 
Lars Myrberg tecknar ett minne av den kubanske vännen och tränaren Leonel Viciedo Domínguez, som har avlidit vid 69 års ålder.
 

En prövningens tid

(2020-05-13 10:25)
En text från ordförande Anders Holmberg gällande den rådande situationen i samhället och idrottsrörelsen
 

Postadress:
Övre Norrlands Boxningsförbund
Anton Molin, Östanbäck 359
934 91 Kåge

Kontakt:
Tel: 0705978214
E-post: antonmolin79@gmail.com

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse