Hoppa till sidans innehåll

Bra engagemang och gäster i Halmstad!


Vi vill inleda med ett stort TACK till alla gästande klubbar som kom genom Angered BC, Majornas BK och Jyllinge BT (Danmark)! Självklart även ett tack till distriktets klubbar från Värnamo BK, Ljungby BK, BK Ringen, Kalmar BK och Nässjö BK som kom med deras boxare - utan ideella krafter från klubbarna kommer vi inte något vart, så tack!

Sammanlagt blev det 19 matcher av 9 klubbar! Imponerande många anmälda (39st) med bara 3 avhopp. Matcherna styrdes och dömdes av ringdomaren Niclas Ekeroth som höll bra koll på boxarna. 

Bästa Bortaboxare: Noah Nordby, Kalmar BK
Bästa Hemmaboxare: Oliver Knutsson, HAIS
Bästa Prestation: Sipel Duna, Nässjö BK
Bästa Stil: Mohamad Mustafa, Angered BC

Resultaten ser ni enligt bild.

Top Rank Diplomserie 12/11 2016 RESULT

Ett försök på livestream via Facebook

Vi ville prova på att livestreama med ett utav de enklare alternativen som finns via sociala medier - genom facebook. Det fungerade ypperligt! Tills den bröts vid 4 timmarssnåret, samtidigt som vi inser att till nästa gång måste vi se streamen själva och inte förlita på att den "bara" rullar på. Det var en lärdom och något vi kommer att förbättra i framtiden. Det finns en stor potential för boxning att marknadsföra med enkla medel. Detta är ett utav dem. Självklart finns det ännu mer man kan åstadkomma, men medel eller tid räcker alltid inte till. Därför tager man vad man haver och gör det bästa av situationen för att utveckla något för framtiden. Nedan hittar ni streamen. Matcherna börjar vid 01:03.. och fortsätter fram t o m match nr 15. 

Top Rank Diplomserie

Posted by HAIS Boxning on Saturday, November 12, 2016

 

Till nästa gång vi ses (10/12 i Värnamo) bästa boxningsvänner - ta hand om er!

Med vänliga hälsningar,
Norah Guzlander HAIS Boxning

Uppdaterad: 13 NOV 2016 18:44 Skribent: Norah Guzlander
Epost: Adressen Gömd

 

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse