Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


En påminnelse om att anmäla till de tränarutbildningar som anordnas under hösten 2020.
 
Framöver så är två SM-tävlingar planerade. Senior-SM i Gävle 30/10-1/11 och U/J-SM i Norrköping 4-6/12. Här kommer en påminnelse om att förnya tränarlicenserna inför de planerade mästerskapen
 
Svenska Boxningsförbundets Årsmöte 2020 hålls den 17–18 oktober i Stockholm. Värdhotell är Scandic Anglais beläget på Humlegårdsgatan 23 i centrala Stockholm.
 
En nyhet på tävlingssidan i år är att varje förening nu kommer att få en ny och egen inloggning till Boxing Event Service för bland annat tävlingsanmälan av boxare.
 

5-3 seger mot Danmark

(2020-09-13 10:19)
I lördags möttes Sverige-Danmark i danska Vejle, Jylland. Det blev seger 5-3. Stort tack till samtliga boxare som visade stor team-känsla och lagmoral.
 
Vi har under en tid fått många frågor gällande utbildningar under hösten och i artikeln här hittar ni information om utbildningsverksamheten under hösten.
 

Kumla-läger

(2020-09-08 17:02)
På lägret, 4-6 september, deltog ett brett utbud av landslagsboxare från kategorierna U17, U19, U22 samt seniorer. Totalt deltog ett 40-tal utövare.
 

Landskamp

(2020-09-08 15:26)
På lördag möts Sverige-Danmark i en efterlängtad kamp i danska Vejle, Jylland. Danmark på bortaplan har alltid varit en tuff uppgift. Dock har våra svenska fighters förberett sig väl med uppladdningsläger både i Vålådalen och Kumla.
 
Sedan i lördags, 29 augusti, befinner sig sex boxare i Vålådalen för träningsläger.
 
I helgen hålls ett uppstartsläger för våra toppboxare i landet. Samtliga kategorier från ungdom till senior, finns representerade med totalt ca 7-8 boxare per kategori.
 
Förbundsstyrelsen har per idag fattat beslut om att flytta det sedan tidigare planerade årsmötet med nytt datum att vara söndagen den 18 oktober.
 
I helgen hölls ett seminarium för samtliga landslagscoacher där man samtalade kring Kravanalysens teknik-taktik-avsnitt. Dessutom inleddes en omtyckt coaching-kurs, Coach2lead, med Po Lindvall.
 
Från och med den 1:a augusti har SBF nya föreskrifter för träning och tävling. Detta har kommunicerats till alla medlemsföreningar den 3 juli.
 
Den 12 september möter vi Danmark på bortaplan i en efterlängtad drabbning. Danskarna är som alltid en tuff motståndare.
 
Den kommande helgen blir spännande för våra landslagscoacher. Då hålls för första gången ett tränarseminarium för landslagscoacher, i Köping.
 

 

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse