Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


I helgen 8-9 maj hålls SBF:s årsmöteshelg
 
Turneringen pågår den 5-9 maj i Tjeckien och truppen reste under tisdagen.
 
I samband med Svenska Boxningsförbundets 100-års baluns på Nalen för två år sedan var han en av de 15 ledare som tilldelades Hederspris för sina förtjänstfulla insatser i Boxningens tjänst.
 
Inför resan till Belgrad Winner så samlades laget på Bosön för ett förberedande läger, där vi fokuserade på parteknik och uppgiftsparring samt en del explosiva övningar, ganska korta pass men med hög aktivitet.
 
Goda nyheter för svensk boxning. Lina Skoghagen, head coach för U/J, har blivit uttagen i ett SOK-projekt riktat mot kvinnligt ledarskap. Programmet är 2-årigt och syftar till att stärka kvinnliga ledare på landslagsnivå.
 
SBF:s valberedning kommer här med viktig information till medlemsföreningar gällande uppdateringar av valen som ska göras under årsmötet den 9 maj.
 
Tisdag den 4/5 klockan 16.00-17.00 erbjuder vi alla registrerade ombud och åhörare att delta i ett testmöte via plattformen Easymeet för att testa uppkoppling och mötets funktioner såsom omröstning, begära ordet och kameran.
 
Föreläsningsserien fortsätter under maj där vi, förutom fyra nya föreläsningar, också kommer att boka nytt datum för föreläsningen med headcoacherna.
 
Vi måste tyvärr meddela att föreläsningen med våra headcoacher idag den 26/4 är framflyttad med kort varsel pga. sjukdom. Vi återkommer med nytt datum och tid för föreläsningen så snart vi kan.
 
Riksidrottsförbundet informerar här om ansökan gällande kompensationsstöd samt önskar er hjälp med att fylla i en enkät gällande Corona.
 
Årsmötet hålls den 9 maj i digitalt format. Detta innebär att fullmakter för föreningars ombud skall skickas in innan mötet startar.
 
I torsdags åkte en trupp med boxare till turneringen Belgrade Winner som pågår mellan 22-27 april.
 
Vi kommer under våren att arrangera utbildningar i mer koncentrerad form. Såväl domar- och tränarutbildningar under våren 2021 kommer att hållas i digital form.
 

Årsmöteshandlingar 2021

(2021-04-16 15:43)
Årsmötet 2021 hålls den 9 maj 2021 i digitalt format. I artikeln nedan hittar ni information om årsmötet samt handlingarna inför årsmötet.
 

Föreläsningsserie 2021

(2021-04-15 16:00)
SBF bjuder in till en föreläsningsserie under våren 2021 Tanken med den här serien av föreläsningar är att få lite nedslag i frågor som på olika sätt inverkar på en tränares vardag i boxningsföreningen.
 

Postadress:
Stockholm-Gotlands Boxningsförbund
Thomas Borg, Nymästra Kulle 25
195 30 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: thomas@deltaskolan.s...

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse