Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Lördag 27 november är det landskamp i Jönköping. Det svenska laget möter internationellt motstånd från Norge, Finland, Lettland och Tyskland.
 
Nick från Höllviken gör mästerskapsdebut på SUM i Norrköping
 
Det har efter RIM 2021 tillsatts en samverkansgrupp för att bedriva idrottspolitiskt arbete inför valet 2022.
 
Herrar U/J var i Schwerin, Tyskland, för en turnering mellan 18-21 november 2021. Här finner ni resultaten från turneringen.
 
Redouane Kaya är stilisten och eleganten med sting i slaget som nu under hösten överraskande nog kommit tillbaka efter en pausad eller måhända rentav avslutad proffskarriär.
 
Svenska U/J herrarna befinner sig i Schwerin, Tyskland på turnering.
 
Det börjar närma sig slutet på året men det är mycket boxning kvar. Ordförande Per-Axel Sjöholm presenterar här ett ordförandeord
 

Information inför SM

(2021-11-18 08:56)
Nedan hittar ni information om status gällande viktklasser under SM och framöver.
 
Svenska Boxningsförbundet söker en sportkoordinator som är ansvarig för den idrottsliga verksamheten samt elit och landslag.
 
Nu finns möjligheter för förening att söka stipendier för sina tränare.
 
Här hittar ni en rapport från Junior-EM i Budva som head coach för Dam U/J Lina Skoghagen sammanställt efter mästerskapet.
 
SBF har fått ett återstartsstöd för att återstarta verksamheten. En del av summan är direkt sökbara för våra föreningar - hur ni gör för att söka och vad som kan sökas för hittar ni i artikeln
 
Vi har i dagsläget fyra landslag, senior dam och herr samt Ungdom/junior dam och herr, som vi nu söker Head coacher till.
 
SM för ovanstående klasser kommer att hållas i Norrköping 9-12 december 2021. Nedan hittar ni inbjudan till SM. Anmäler boxare gör ni via TA-systemet.
 

Ansökan till NIU 2022

(2021-10-27 19:00)
Det finns möjlighet att söka till NIU-gymnasiet i Haninge inför hösten 2022. Läs mer nedan om utbildningen och hur du gör för att ansöka.
 

Postadress:
Stockholm-Gotlands Boxningsförbund
Thomas Borg, Nymästra Kulle 25
195 30 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: thomas@deltaskolan.s...

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse