Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under juni besöker diplomkommittén distrikten för gemensam träning och information under två dagar.
 

Ordförandeord i juni 2021

(2021-06-11 08:45)
Förbundets ordförande Per-Axel Sjöholm har inför sommaren skrivit ett ordförandeord med tankar om verksamheten som varit och framtiden. Ni kan läsa det här.
 
Glädjande nyheter för svensk boxning - SOK meddelade idag att man kompletterar truppen till OS med 3 namn, varav ett av dem är Agnes Alexiusson.
 
Fyra svenska boxare var i ringen under måndagen - Agnes Alexiusson boxar semifinal och Stephanie Thour, Adam Chartoi och Liridon Nuha boxas i återkval i sina respektive klasser.
 
Under fredagen inleddes OS-kvalet med att samtliga svenska boxare var uppe i ringen i sina åttondelsfinaler - en hektisk dag för den svenska truppen.
 
Den europeiska OS-kvalturneringen i Boxning inleds idag. Fem boxare representerar Sverige i kvalturneringen. Här hittar du dagens matchschema samt länk till sändningarna.
 
Här kommer en rapport från det läger för U22 som genomfördes i Tyskland 14-24 maj 2021 som förberedelse för U22-EM i juni.
 
På tisdag 1 juni reser vårt lag till Paris för de spännande OS kvalen. Turneringen går av stapeln mellan den 4-8 juni.
 
Mellan den 24-28 maj genomförs det sista träningslägret inför OS-kvalet i Paris. Damseniorerna samlas på Bosön och Head Coach Lennart Bernström lämnar följande rapport halvvägs in i lägret
 
Mellan den 18-24 maj gick Montenegro Box Cup, för första gången, i Budva. Sverige representerades av en trupp U/J-herrar.
 
Årets Nelson Mandela-pris tilldelas Hammarby IF Boxning. Utmärkelsen delas ut av Stockholms stad sedan 1998 till den/de som bidragit med särskilt goda insatser för utrikesföddas etablering i samhället.
 
Just nu befinner sig 4 ungdomar och 2 juniorer i Montenegro för den 1:a upplagan av Montenegro Cup
 
Under onsdagen 12 maj hölls det konstituerande mötet för styrelsen i Svenska Boxningsförbundet
 
Vi nåddes av en kul nyhet. Stiftelsen Städa Sveriges ledarstipendium för 2020 tilldelas Wendy Rodriguez Lindberg från Angered BC
 
Vi presenterar här de sista föreläsningarna under våren 2021 - den sedan tidigare flyttade föreläsningen med head coacherna samt en föreläsning med diplomkommittén.
 

Postadress:
Stockholm-Gotlands Boxningsförbund
Thomas Borg, Nymästra Kulle 25
195 30 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: thomas@deltaskolan.s...

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse