Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Till boxningssverige: Igår, 1 april, startade min tjänst som sportchef för SBF. Det är både ett ärofullt och inspirerande uppdrag. Jag kommer inom kort med ett längre inlägg här på swebox.se.
 
Folkhälsomyndigheten kom idag med nya rekommendationer som påverkar även idrottsrörelsen. Läs mer här
 

Nytillträdd Sportchef

(2020-04-01 15:14)
Lars Myrberg, SBF:s nytillträdda Sportchef, börjar sin anställning
 

Årsmötet 2020 flyttas

(2020-03-27 14:49)
Information till samtliga medlemsföreningar gällande årsmötet 2020
 
Även detta beslut gäller tills vidare och till annat anges från förbundshåll. Detta på grund av Coronavirusets spridning
 

OS i Tokyo flyttas

(2020-03-24 16:24)
OS i Tokyo 2020 flyttas fram med anledning av coronaviruset Covid-19. Spelen ska genomföras senast under sommaren 2021.
 
Förbundsordförande Anders Holmberg har sammanställt en text som sammanfattar läget inom boxningssporten med anledning av Coronavirusets effekter på samhället.
 
OS-kvalet i London avbröts som tidigare meddelats på grund av den rådande situationen med Corona-viruset. När det återupptas är samtliga svenska deltagare fortfarande kvar i tävlingen, då kvalet återupptas där det slutade
 
Många föreningar har det tufft just nu på grund av coronaviruset. RF kan idag lämna ett lugnande besked att det lokala aktivitetsstödet, LOK-stödet, inte kommer att minska för att det blir färre aktiviteter – totalsumman blir lika stor 2020 som 2019.
 
Junior-EM för herr och dam skulle gått i Budva, Montenegro mellan 22 april-3 maj 2020. Igår kom ett beslut från EUBC att mästerskapet skjuts upp och nu är planerat till 15-27 maj 2020
 
Under måndagen var det dags för Adam Chartoi att som andre svensk äntra ringen i OS-kvalet. Ett OS-kval som innan Adams match beslutats att det ska avbrytas.
 
I fredags skedde lottningen till kvalet. I söndags var det dags för första svensk att äntra ringen i jakt på en OS-plats. Resultat och lottning hittar ni här.
 
Den allmänna utvecklingen nationellt och internationellt rörande coronavirusets framfart har medfört att Svenska Boxningsförbundets styrelse under gårdagen, enhälligt fattat följande beslut:
 
Nedan hittar ni information gällande SM 17-19 april som idag har ställts in i samråd med medarrangören BK Falken
 
Resan mot Tokyo-OS har inletts. Den 11 mars reste den svenska truppen till det europeiska kvalet i London som inleds med lottning idag den 13 mars.
 

Postadress:
Sydsvenska Boxningsförbundet
Per-Axel Sjöholm, Österlenvägen 284
271 75 Glemmingebro

Kontakt:
Tel: 041160030
E-post: pax49@live.se

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse