Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nedan presenteras en lista över de parentationer och pristagare som presenterades vid årsmötet 2020.
 
Den 18/10 avhölls SBF:s årsmöte 2020. Årsmötet avhandlade verksamhetsåret 2019 och ha på grund av den rådande situationen sedan i mars avseende Corona-pandemin, fått skjutas på framtiden ett par gånger. I helgen genomfördes dock årsmötet i Stockholm.
 
Det börjar bli dags att söka gymnasieutbildning och möjligheten finns att söka NIU-gymnasie med boxningsprofil. SBF har två godkända NIU-utbildningar - en i Haninge och en i Angered.
 
Som ett led i SBF:s arbete med damboxningens utveckling så bjuder SBF nu in kvinnliga boxare till en träningsdag på tre olika platser i Sverige: i Höllviken den 21 november samt i Borås och Stockholm den 22 november.
 
Senior-SM i Gävle närmar sig och vi vill här lägga ut en påminnelse om att anmäla er till SM. Sista dag för anmälan är 23 oktober, detta är också sista dag för betalning av anmälningsavgift. Mer information och inbjudan finns här
 
Under hösten kommer det arrangeras tre domarutbildningar i landet. Här nedan hittar ni mer information om utbildningarna samt vad som gäller beträffande utbildningar under rådande Coronapandemi.
 
Helgen 10-11 oktober var det så dags för nästa Tränarutbildning Steg I, denna gång i Köping. Även här var intresset för utbildningen högt, trots pandemi och föreskrifter. Sportchef och utbildare Lars Myrberg lämnar följande rapport från utbildningen.
 
En intensiv höst när det gäller utbildningar står för dörren. Först ut av tränarutbildningarna var Angered den 3-4 oktober. Kursledare Johan Hedengran lämnar följande rapport från utbildningen.
 
I helgen var Agnes Alexiusson samt hennes tränare Ulf Persson i Zagreb, Kroatien på turnering. Efter mycket bra boxning stod Agnes som segrare i hela turneringen.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020.
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. Mer information finns i artikeln nedan
 
Headcoach Mikael Broman berättar om nuläget, det gångna året och hur den fortsatta satsningen ser ut för boxningskategorierna U, J och U22 herr.
 

Vägen tillbaka

(2020-10-02 09:33)
Ordförande Anders Holmberg presenterar i texten här nedanför en text till samtliga medlemsföreningar och boxningsentusiaster i Sverige gällande uppkommande årsmöte, SM och arbetet under Coronapandemin.
 
Senior-SM går av stapeln i Gävle i månadsskiftet oktober-november 2020. SBF tillsammans med medarrangör BK Falken bjuder härmed in medlemsföreningar till mästerskapet - mer information och inbjudan hittar ni i artikeln
 
En påminnelse om att anmäla till de tränarutbildningar som anordnas under hösten 2020.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nicopiasport72dpi

Postadress:
Västergötlands Boxningsförbund
Ray Husac, Fredsgatan 4
515 61 Svaneholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rayhusac@telia.com

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse