Hoppa till sidans innehåll

För föreningar


Lokalt aktivitetsstöd

Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd för klubbar (LOK-stöd) görs via klubbens webbsida på IdrottOnline. LOK-stödet är avsett att stödja ungdomsverksamheten mellan 7-25 år i föreningarna.

Information om LOK-stödet återfinns på Riksidrottsförbundets hemsida:

- Riksidrottsförbundet, LOK-stöd

Har din klubb ingen hemsida hos IdrottOnline, kan ni registrera och skapa en via följande länk:

- IdottOnline, Sätt igång

Ledarutbildningar hos SISU

SISU Idrottsutbildarna erbjuder olika former av utbildningar för ledare såsom: IdrottOnLine, Tävlingsarrangemang, Ekonomi och juridik, Friskvård och hälsa, Förenings- och förbundsutveckling, Ledarskap och tränarskap och Värdegrundsarbete. Klicka här för att läsa mer.

Alkohol- och drogpolicy

Svenska Boxningsförbundet har ett ansvar att tillhandahålla en god arbetsmiljö utan negativ inverkan av alkohol och droger. Policyn nås via följande länk:

- Alkohol- och drogpolicy

Policy mot sexuella övergrepp

Under årsmötet 2011 antogs förbundets proposition om att Riksidrottsförbundet policy mot sexuella övergrepp ska vara vägledande för SBF:s samtliga medlemsföreningar. Denna policy presenetras i följande dokument:

- RF:s policy mot sexuella övergrepp inom idrotten, RF, 2011

Trafiksäkerhet

Vi är många inom klubbar, distrikt och förbundet som färdas många mil på våra vägar till och från aktiviteter som träningar, läger, tävlingar, utbildningar och möten. Det är av stor vikt för oss alla att dessa mil känns trafiksäkra, både för dem som färdas och för deras anhöriga. SISU Idrottsutbildarna ger stöd till föreningar att diskutera trafiksäkerhet och utformande av policy via sin sida Transporter i Idrotten.

Hyrbil

Genom MABI Hyrbilar kan ni hyra bil till tävling och träningsläger, klicka här

Doping

Dopning är fusk men innebär dessutom fara för den som dopar sig och andra i dennes omgivning. Idrottsutövare som gör sig skyldig till doping, eller den som hjälper en idrottsutövare att dopa sig, kan bestraffas enligt RF:s stadgar. Dömande instans är RF:s Dopingnämnd och som åklagare fungerar RF:s Dopingkommision. Domslut kan överklagas till idrottens högsta domstol, Riksidrottsnämnden (RIN). Läs mera om detta via nedanstående länkar:

- RF:s sida om Antidoping

- Anti-Doping Rules, AIBA, 2009-01-01

- RF:s sida om att vaccinera klubben mot doping

Uppdaterad: 05 APR 2018 12:42

Postadress:
Svenska Boxningsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi samarbetar med:

http://sok.se/topp-och-talang/topp-och-talangstod.html

www.eubcboxing.org

https://www.aiba.org/

https://www.rf.se/vaccinera

Banner för fler i rörelse